Wederom flinke cocaïnevangst in Rotterdamse haven

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Maandag 30 november heeft de Douane wederom een grote hoeveelheid cocaïne onderschept in de haven van Rotterdam. Zo’n 1050 kilo werd aangetroffen in een container met haarproducten. Dit heeft het Openbaar Ministerie vandaag bekend gemaakt.

De harddrugs zagen verstopt in rolkoffers die in de container waren verstopt. De lading haarproducten was afkomstig uit de Verenigde Staten en kwam binnen met een zeeschip vanuit de Dominicaanse Republiek.

Uit onderzoek blijkt dat de container in Panama was overgeladen op het schip en bestemd was voor een bedrijf in Nijmegen. Dit bedrijf lijkt niks met de smokkel te maken te hebben. Het HARC-team (Douane, FIOD, Politie en OM) doet verder onderzoek.

De drugs zijn in beslag genomen en zijn inmiddels vernietigd.

- Advertisement -

Gerelateerd