dinsdag, januari 25, 2022
3.2 C
Rotterdam
dinsdag 25 januari 2022

Crystal Meth lab ontmanteld in Vlaardingen en Voorburg

- advertentie -

Bij invallen in vijf woningen en een bedrijfspand zijn dinsdagmorgen 6 verdachten aangehouden voor het vervaardigen van harddrugs. De panden en verdachten kwamen in beeld na de vondst van een Crystal meth lab op de Kryptonstraat in Zoetermeer. De inbeslag genomen drugs heeft een straatwaarde van circa vijf miljoen euro.

De recherche startte een onderzoek waaruit de verdachten naar voren kwamen als betrokkenen. De verdachten zijn vijf mannen met leeftijden tussen de 46 en 70 jaar en drie vrouwen tussen 30 en 78 jaar oud. Ze komen uit Delfgauw, Den Haag, Voorburg en Rotterdam.

In een woning in Voorburg en een bedrijfspand in Vlaardingen werden drugslabs aangetroffen waar vermoedelijk crystal meth werd gemaakt. In totaal zijn enkele tientallen kilo’s harddrugs in beslag genomen. Naast de drugs werd er beslag gelegd op grote hoeveelheden cash geld, twee vuurwapen, vijf auto’s en overige waardevolle goederen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -