zondag, januari 23, 2022
6.7 C
Rotterdam
zondag 23 januari 2022

Handhaver onwel na vondst van jerrycan Slaghekstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een handhaver van de gemeente is woensdagmiddag op de Slaghekstraat onwel geworden toen hij een jerrycan met een dampende inhoud had aangetroffen. Om wat voor stof het precies ging is niet bekend.

De handhaver is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle. De brandweer kwam ter plaatse om de jerrycan veilig te stellen, een adviseur van de gevaarlijke stoffen heeft een monster genomen om te kijken wat er in de jerrycan heeft gezeten.

 

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -