vrijdag, mei 27, 2022
15.6 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Drie gewonden na steekpartij en brand in Albert Heijn in Den Haag (video)

- advertentie -

Den Haag – Op de Grote Markt in Den haag heeft woensdag omstreeks 12.00 uur een steekpartij in een winkel plaatsgevonden. Daarbij zijn drie supermarktmedewerkers gewond geraakt en na de steekpartij zou er brand zijn ontstaan in de winkel.

Tekst loopt door onder video

Twee van de drie slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Ook enkele agenten hebben zuurstof toegediend gekregen na het inademen van rook. De brandweer heeft de brand in de Albert Heijn geblust. De politie verricht nader onderzoek in de supermarkt.

Na het incident startte de politie een klopjacht naar de dader. Onder andere in de omgeving werden diverse gebouwen doorzocht. De politie heeft laten weten dat er inmiddels een verdachte is opgepakt en dat deze wordt verhoord.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -