zondag, januari 23, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 23 januari 2022

Man meldt zichzelf voor steekpartij Brielselaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 27-jarige man heeft zich dinsdag gemeld bij de politie als verdachte van een steekpartij op de Brielselaan afgelopen zondagavond. Een 28-jarige man raakte zwaargewond bij het steekpartij en moest in het ziekenhuis met spoed geopereerd worden.

De politie startte een onderzoek, maar de verdachte meldde zichzelf met een advocaat op het bureau. Hij zit inmiddels vast, het slachtoffer verkeert inmiddels niet meer in levensgevaar en maak het naar omstandigheden goed.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -