PostNL kan drukte Black-Friday niet meer aan

Date:

Deel bericht:

Zit jij op een pakketje te wachten van Black-Friday? Dan kan het nog wel even duren voordat je deze in huis hebt. PostNL kan het aanbod niet op tijd meer verwerken. Diverse webwinkels bevestigen aan onze redactie dat er dagen zijn dat containers met pakketjes niet meer worden opgehaald omdat het te druk is in de sorteercentrums.

Vanwege het Coronavirus is er veel meer online besteld dan normaal tijdens de Black-Friday periode. PostNL is in Nederland de grootste aanbieder is van pakketvervoer worden er enkele honderdduizenden pakket extra per dag verwerkt. Daarvoor zijn er al diverse nieuwe sorteercentrums vergroot en capaciteiten op huidige locaties uitgebreid. Maar ook PostNL heeft te kampen met de coronamaatregelen, er kunnen minder medewerkers worden ingezet in de sorteercentrums dan normaal. Dit om de maatregelen zoals het afstand houden te kunnen borgen.

- Advertisement -

Het is ons nog niet bekend hoe de situatie bij andere vervoerders op dit moment er momenteel voorstaat. Naast PostNL rijden er in Nederland ook koeriers van onder andere RedjePakketje, DHL en UPS.

Mocht je op een pakketje te zitten wachten, hou dan je Track&trace bericht in de gaten. Je kunt dit doen door de PostNL app te installeren op je Mobiele Telefoon.

PostNL was op het moment van schrijven van dit bericht niet telefonisch bereikbaar.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...