PostNL kan drukte Black-Friday niet meer aan

Date:

Deel bericht:

Zit jij op een pakketje te wachten van Black-Friday? Dan kan het nog wel even duren voordat je deze in huis hebt. PostNL kan het aanbod niet op tijd meer verwerken. Diverse webwinkels bevestigen aan onze redactie dat er dagen zijn dat containers met pakketjes niet meer worden opgehaald omdat het te druk is in de sorteercentrums.

Vanwege het Coronavirus is er veel meer online besteld dan normaal tijdens de Black-Friday periode. PostNL is in Nederland de grootste aanbieder is van pakketvervoer worden er enkele honderdduizenden pakket extra per dag verwerkt. Daarvoor zijn er al diverse nieuwe sorteercentrums vergroot en capaciteiten op huidige locaties uitgebreid. Maar ook PostNL heeft te kampen met de coronamaatregelen, er kunnen minder medewerkers worden ingezet in de sorteercentrums dan normaal. Dit om de maatregelen zoals het afstand houden te kunnen borgen.

- Advertisement -

Het is ons nog niet bekend hoe de situatie bij andere vervoerders op dit moment er momenteel voorstaat. Naast PostNL rijden er in Nederland ook koeriers van onder andere RedjePakketje, DHL en UPS.

Mocht je op een pakketje te zitten wachten, hou dan je Track&trace bericht in de gaten. Je kunt dit doen door de PostNL app te installeren op je Mobiele Telefoon.

PostNL was op het moment van schrijven van dit bericht niet telefonisch bereikbaar.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie sluit kruising bij Maasboulevard met Boerengatbrug in Rotterdam af voor reconstructie dodelijk ongeval

Rotterdam - De politie sluit zondag 3 december de Maasboulevard in Rotterdam tussen 07.00 en 12.00 uur af...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Grote uitslaande brand verwoest bovenverdieping van woonhuis Salamanderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagavond 29 November is er een grote brand uitgebroken in een rijtjeswoning aan de Salamanderveen in...

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...