woensdag, januari 27, 2021

PostNL kan drukte Black-Friday niet meer aan

Zit jij op een pakketje te wachten van Black-Friday? Dan kan het nog wel even duren voordat je deze in huis hebt. PostNL kan het aanbod niet op tijd meer verwerken. Diverse webwinkels bevestigen aan onze redactie dat er dagen zijn dat containers met pakketjes niet meer worden opgehaald omdat het te druk is in de sorteercentrums.

Vanwege het Coronavirus is er veel meer online besteld dan normaal tijdens de Black-Friday periode. PostNL is in Nederland de grootste aanbieder is van pakketvervoer worden er enkele honderdduizenden pakket extra per dag verwerkt. Daarvoor zijn er al diverse nieuwe sorteercentrums vergroot en capaciteiten op huidige locaties uitgebreid. Maar ook PostNL heeft te kampen met de coronamaatregelen, er kunnen minder medewerkers worden ingezet in de sorteercentrums dan normaal. Dit om de maatregelen zoals het afstand houden te kunnen borgen.

Het is ons nog niet bekend hoe de situatie bij andere vervoerders op dit moment er momenteel voorstaat. Naast PostNL rijden er in Nederland ook koeriers van onder andere RedjePakketje, DHL en UPS.

Mocht je op een pakketje te zitten wachten, hou dan je Track&trace bericht in de gaten. Je kunt dit doen door de PostNL app te installeren op je Mobiele Telefoon.

PostNL was op het moment van schrijven van dit bericht niet telefonisch bereikbaar.

Related Articles

Beschietingen woning Charactostraat Capelle aan den IJssel link met vier schietincidenten

0
Capelle aan den IJssel - De eigenaar van de woning aan de Charactostraat in Capelle...

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg