vrijdag, mei 27, 2022
14.1 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Medewerker onwel na incident met gevaarlijke stof Tolueen Halfweg Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – Een medewerker van een bedrijf aan de Halfweg in Spijkenisse is vrijdagmorgen onwel geraakt nadat hij tolueen had ingeademd na werkzaamheden met een olietank op een trailer. De man was bezig de tank schoon te maken, er bleken nog resten tolueen in te zitten waardoor hij onwel raakte.

Ambulancepersoneel bracht de man naar het ziekenhuis, het is onduidelijk hoe het met de man gaat. Tolueen een bestanddeel van thinner en is schadelijk bij inademen. De politie heeft een plaats delict gemaakt, onder de arbeidsinspectie zullen onderzoek doen naar de toedracht van het incident.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -