Politie houdt 17-jarige jongen met getrokken wapens aan in WC de Koperwiek Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Agenten hebben vrijdag in winkelcentrum de Koperwiek een 17-jarige jongen aangehouden voor het bezit van een nepvuurwapen. Een getuige had de jongen gezien met een vuurwapen waarop de politie werd gebeld. Die hield vervolgens de jongen met getrokken wapens aan.

In eerste instantie werd er geen vuurwapen bij de jongen aangetroffen, na onderzoek werd deze bij de metro teruggevonden. Naast de jongen werden er ook vier anderen aangehouden, zij bleken er niets mee te maken hebben en zijn vrijgelaten. De jongen zit vast en het vuurwapen is in beslag genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd