dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Agenten Rotterdam Oost gaan uitdaging aan na forse belediging op Instagram

- advertentie -

Een jongeman vond het recentelijk nodig om agenten te beledigen in een bericht op het Instagram-account van de politie Rotterdam-Oost. De jongeman maakte beledigende opmerking als “jullie gaan spijt krijgen jullie kar moeders”. De agenten maakten er een uitdaging van en spoorden hem binnen een uur al op.

Na het beledigen van de agenten en handhavers hun moeders gingen agenten op bezoek bij zijn moeder. Een uur na het berichtje kreeg de jongeman al een DM van de agenten met zijn naam erin. De politie heeft een goed gesprek gevoerd met de moeder en de jongen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -