Jongen (14) gewond na steekpartij Roekstraat Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Op de hoek van de Roekstraat met het Sperwerhof in Capelle-Centrum is zaterdagmiddag omstreeks 15.30 uur een 14-jarige jongen gewond geraakt na een steekpartij. De jongen had ruzie met meerdere andere jongens en werd vervolgens gestoken.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht, volgens de woordvoerster van de politie zal de jongen vermoedelijk een aantal hechtingen krijgen. De verwondingen zijn niet levensbedreigend.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de steekpartij en de jongeren die erbij betrokken zouden zijn. Heeft u waardevolle informatie dan komt de politie graag in contact met u.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd