donderdag, januari 21, 2021

Jongen (17) bedreigd met vuurwapen en mishandeld tijdens beroving in Rotterdam

Rotterdam – Een 17-jarige jongen is gisteravond in de Beverwaard met een vuurwapen bedreigd en geslagen door drie jongens die hem beroofden. De politie doet onderzoek en zoekt hiervoor getuigen.

Agenten die bezig waren met een actie op de Cannenburchstraat hoorden rond 21.00 uur hulpgeroep vanuit de Croystraat. Bij de tramhalte in die straat troffen zij een hevig geëmotioneerde en lichtgewonde jongen aan.

De jongen vertelde de agenten dat hij zojuist was beroofd door drie jongens. Zij bedreigden hem met een vuurwapen en een mes. Ook werd hij met het vuurwapen geslagen. Hij zag geen andere keuze dan zijn geld en telefoon af te staan.

Het jonge slachtoffer is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling aan zijn verwondingen. Agenten zochten nog naar de drie jongens, maar deze werden niet meer aangetroffen. Het zou gaan om drie donkergetinte jongens, geheel in het zwart gekleed, waarvan twee met een rode muts.

Getuigenoproep
De politie heeft in de omgeving beschikbare camerabeelden opgevraagd en met een aantal getuigen gesproken. Mensen die wat hebben gezien, maar nog niet met de politie hebben gesproken, worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem tips achterlaten kan ook bij Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Ook als u een dashboardcamera of deurbelcamera heeft in de omgeving van de Rhijnauwensingel/ Croystraat waarop de beroving dan wel de vluchtende verdachten te zien zijn, dan ook komt de politie graag in contact met u.

Related Articles

Stroomuitval in jeugdgevangenis De Hartelborgt Spijkenisse

0
Spijkenisse - In jeugdgevangenis de Hartelborgt aan dr Borgtweg in Spijkenisse is woensdagavond de stroom...

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg