Mega vuurwerkvangst in Dordrecht, 1200 nitraten en 125 cobra’s in woning.

Date:

Share post:

- Advertisement -

Dordrecht – De politie heeft zaterdagmiddag een megavuurwerkvangst gedaan in het centrum van Dordrecht. Een 17-jarige jongen bleek in zijn ouderlijke woning maarliefst 1200 nitraten  en 125 cobra’s te bewaren, levensgevaarlijk aldus de politie. Het vuurwerk kwam aan het licht dankzij een anonieme tip.

De informatie uit de tip werd geanonimiseerd doorgegeven aan het speciale vuurwerkteam van de eenheid Rotterdam, basisteam Drechtsteden-Binnen. Deze gingen naar de woning en vonden de vuurwerk terug in de woning.

Het houden van illegaal vuurwerk is levensgevaarlijk en brengt grote risico’s met zich mee. Bijvoorbeeld bij een woningbrand of als het vuurwerk ontsteekt door wat anders. De explosie die dan plaatsvind kan allesverwoestend zijn. Kent u mensen die (illegaal) vuurwerk in huis hebben? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd