zaterdag, januari 23, 2021

Mega vuurwerkvangst in Dordrecht, 1200 nitraten en 125 cobra’s in woning.

Dordrecht – De politie heeft zaterdagmiddag een megavuurwerkvangst gedaan in het centrum van Dordrecht. Een 17-jarige jongen bleek in zijn ouderlijke woning maarliefst 1200 nitraten  en 125 cobra’s te bewaren, levensgevaarlijk aldus de politie. Het vuurwerk kwam aan het licht dankzij een anonieme tip.

De informatie uit de tip werd geanonimiseerd doorgegeven aan het speciale vuurwerkteam van de eenheid Rotterdam, basisteam Drechtsteden-Binnen. Deze gingen naar de woning en vonden de vuurwerk terug in de woning.

Het houden van illegaal vuurwerk is levensgevaarlijk en brengt grote risico’s met zich mee. Bijvoorbeeld bij een woningbrand of als het vuurwerk ontsteekt door wat anders. De explosie die dan plaatsvind kan allesverwoestend zijn. Kent u mensen die (illegaal) vuurwerk in huis hebben? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Related Articles

Politie onderzoekt schietpartij Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - In de Charactostraat in de Capelse wijk Fascinatio is in...

Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen a/d IJssel - Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een...

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg