zondag, januari 23, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 23 januari 2022

Schoorsteenbrand zet woning vol rook Tienkamp Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Een brand in een schoorsteen heeft zaterdagavond in een woning aan het Tienkamp voor veel rookontwikkeling gezorgd. De brand woedde flink en rommel in het schoorsteenkanaal was gaan branden.

Doordat de rook niet goed weg kon trok deze de woning in, de bewoners gingen naar buiten in afwachting van de brandweer. Deze heeft de schoorsteen geveegd zodat de brandende deeltjes beneden in een metalen emmer konden worden opgevangen en buiten afgeblust. Hoe groot de schade is, is nog onbekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -