Aanhouding na ruzie met getrokken mes in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zaterdag 5 december een vrouw gearresteerd na een ruzie in een tram. Hierbij werd ook een mes getrokken door één van de betrokkenen.

In de tram is er door nog onbekende reden een ruzie ontstaan tussen twee vrouwen en een man. De gemoederen liepen dusdanig hoog op dat één van de vrouwen en mes trok en de man hiermee bedreigde. Gelukkig gebruikte ze deze niet.

- Advertisement -

De inmiddels gealarmeerde politie gingen af op de melding, terwijl de locatie van de twee vrouwen aan de meldkamer werd doorgegeven. Agenten werden geleid naar het Hofplein ter hoogte van de Shell, waar de vrouwen liepen.

Het tweetal werd staande gehouden en gecontroleerd. Hierbij werd ook het mes aangetroffen. De vrouw met het mes is aangehouden en overgebracht naar het bureau voor nader verhoor.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...