vrijdag, mei 27, 2022
14.1 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Automobilist zwaargewond na ongeval Bredeweg Moerkapelle (video)

- advertentie -

Moerkapelle – Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond geraakt na éénzijdig ongeval op de Bredeweg in Moerkapelle. De bestuurder reed door een nog onbekende oorzaak de grasstrook in en kwam tientallen meters verderop in de sloot tegen de kant tot stilstand.

Het slachtoffer is door de brandweer uit het wrak bevrijd en door ambulance en traumapersoneel behandeld om met spoed naar het ziekenhuis te worden gebracht. De politie heeft de weg afgesloten en verricht onderzoek naar de toedracht.
© Remco Gerritsen
© Remco Gerritsen
© Remco Gerritsen

Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -