Bejaarde 87-jarige vrouw wordt wakker van kogelinslag in slaapkamermuur Zuiderhagen Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 87-jarige vrouw is zich afgelopen nacht in haar woning aan de Zuiderhagen helemaal kapot geschrokken nadat zij een harde knal hoorde en vervolgens glassplintertjes voelde in haar haren en bed. Er bleek dat er een kogel door haar raam was gevlogen en in de muur boven haar bed was gekomen.

Agenten gingen omstreeks 01.00 uur onderzoek na een melding van een buurtbewoner die de politie had gebeld omdat hij knallen had gehoord waarvan hij zich niet kon voorstellen dat het om vuurwerk ging. De politie werd aangesproken door die mannen in een auto, de politie ging met ze in gesprek en voelde dat hij niet lekker zat met de verklaringen van het drietal in de auto. De verklaringen liepen uiteen en onderzoek in de auto leverde aanwijzingen op dat de drie mannen mogelijk iets te maken hebben met het incident.

- Advertisement -

De politie trof op straat diverse hulzen aan, hierop werden een 20-jarige man uit Den Haag, een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 20-jarige man uit Hoogvliet aangehouden. De politie startte een kort buurtonderzoek en gaat daar vandaag overdag mee verder.

De bejaarde vrouw krijgt slachtofferhulp aangeboden, zij dacht in eerste instantie dat er een schilderij was gevallen, toen ze het licht aandeed kwam ze tot de ontdekking dat er een kogelgat in haar muur zat. Er zijn geen aanwijzingen dat er gericht is geschoten op de woning.

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...