Pakjesdief steelt cadeautjes bij voordeur, kinderen diep bedroefd dat sinterklaas niet is geweest Schulpplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man heeft zaterdagavond sinterklaascadeautjes gestolen die opa en oma voor de drie kleinkinderen voor de deur hadden gezet. Het gebeurde op het Schulpplein in de buurt van Oud-Charlois. De bewoner zette het bericht gisterenavond op Twitter of de man zo vriendelijk wil zijn om deze weer terug te zetten.

De man nam contact op met de politie maar die kon er niet veel aan doen, hij besloot een foto met een wazig gemaakt gezicht op Twitter te plaatsen in de hoop dat de man zichzelf meldt. Op twitter zijn de reacties niet mals, ze noemen de “pakjesdief” een trieste man, en een schoft.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd