zaterdag, mei 28, 2022
15.2 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Verdachte gezinsdrama Insulindestraat Rotterdam, verdacht van moord dan wel doodslag

- advertentie -

De 39-jarige Daniel D. wordt door justitie verdacht van moord dan wel doodslag op zijn 36-jarige vrouw in de Rotterdamse Insulindestraat in Rotterdam-Bergpolder. De man zou in augustus zijn vrouw hebben vermoord en daarna zichzelf ernstig hebben verwond. Tijdens het incident waren er drie kinderen van toen 3, 5 en 7 jaar oud thuis.

Het Pieter Baan Centrum moet onderzoek gaan doen naar het geestelijke vermogen van de man die afgelopen augustus. Die hebben naar verwachting pas over vier maanden plek. Hierdoor zal het nog zeker een half jaar duren voordat de eerste rechtszaak tegen de man dient.

Justitie verklaarde dat de verdachte het slachtoffer de keel heeft dichtgeknepen, en haar daarna met een mes meerdere keren in lichaam heeft gestoken, waaronder haar hals. De toedracht van het gezinsdrama is nog niet besproken. Tijdens de pro-formazitting zegde hij niets te verklaren te hebben.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -