zaterdag, januari 23, 2021

Verdachte gezinsdrama Insulindestraat Rotterdam, verdacht van moord dan wel doodslag

De 39-jarige Daniel D. wordt door justitie verdacht van moord dan wel doodslag op zijn 36-jarige vrouw in de Rotterdamse Insulindestraat in Rotterdam-Bergpolder. De man zou in augustus zijn vrouw hebben vermoord en daarna zichzelf ernstig hebben verwond. Tijdens het incident waren er drie kinderen van toen 3, 5 en 7 jaar oud thuis.

Het Pieter Baan Centrum moet onderzoek gaan doen naar het geestelijke vermogen van de man die afgelopen augustus. Die hebben naar verwachting pas over vier maanden plek. Hierdoor zal het nog zeker een half jaar duren voordat de eerste rechtszaak tegen de man dient.

Justitie verklaarde dat de verdachte het slachtoffer de keel heeft dichtgeknepen, en haar daarna met een mes meerdere keren in lichaam heeft gestoken, waaronder haar hals. De toedracht van het gezinsdrama is nog niet besproken. Tijdens de pro-formazitting zegde hij niets te verklaren te hebben.

Related Articles

Jongens steken container in brand, politie voert gesprek met ouders Pieter Mondriaanrade Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Twee jongetjes zijn zaterdagmiddag door de politie naar huis gebracht...

Twee aanhoudingen voor schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel (video)

0
Capelle aan den IJssel - De politie heeft voor de schietpartij in een woning aan...

Politie schrijft vijftig bekeuringen uit voor pre-avondklokfeest Euromast Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft afgelopen nacht op de Parkkade in Rotterdam vijftig boetes uitgedeeld...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,208FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg