zondag, januari 23, 2022
6.7 C
Rotterdam
zondag 23 januari 2022

Vrouw door brandweer uit huis getakeld na ruzie in woning Bramantestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw is bij een ruzie in een woning aan de Bramantestraat in Rotterdam dusdanig uitgegleden dat ze door de brandweer uit haar woning moest worden getakeld, dat schrijf het Algemeen Dagblad. Door de klap die ze maakte door de val was ze even buiten kennis geweest.

Ambulancepersoneel besloot dat het veiliger was om de vrouw met behulp van een hoogwerker in een liggende positie naar beneden te brengen. De vrouw had ruzie gekregen met een andere persoon in de woning, beiden willen geen aangifte doen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -