Zwaargewonden na brand in appartementencomplex Heerlijkheid Hendrik-Ido-Ambacht

Date:

Share post:

- Advertisement -

Hendrik-Ido-Ambacht – Twee bewoners van een appartement aan de Heerlijkheid in Hendrik-Ido-Ambacht zijn afgelopen nacht zwaargewond geraakt nadat er brand was uitgebroken. De brand welke omstreeks 01.15 uur ontstond op de derde etage van het appartementencomplex was bij aankomst van de brandweer uitslaand en ging gepaard met flink wat rookontwikkeling.

Het appartementencomplex werd over vier lagen ontruimd, in de gallerijen stond er veel rook. Drie andere bewoners naast de twee slachtoffers zijn door ambulancepersoneel behandeld voor het inhaleren van rook. Zij hoefden niet naar het ziekenhuis. De bewoners van het complex zijn opgevangen in het gemeentehuis.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, de schade is groot. Een aantal appartementen heeft door de brand roet- en waterschade opgelopen. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de schade op te nemen en voor vervangende woonruimte te zorgen. Hoeveel woningen er onbewoonbaar zijn is niet bekend, het appartement zelf is volledig uitgebrand.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd