Vrouw ernstig gewond na aanrijding op President Rooseveltweg in Rotterdam (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Woensdag 9 december heeft rond 21.25 uur een aanrijding plaatsgevonden op de President Rooseveltweg, waarbij een vrouw zwaargewond is geraakt. De automobilist zou er vandoor zijn gegaan maar werd later toch bij het ongeval aangehouden, naar de auto wordt nog gezocht.

De vrouw is op de weg aangereden door een personenauto. Het slachtoffer was in dusdanig slechte toestand dat het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse kwam ter ondersteuning. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is vooralsnog onbekend. De politie verricht nader onderzoek naar de toedracht. De weg is naar alle waarschijnlijkheid nog enige tijd afgesloten in verband met dit onderzoek.

Auto verdwenen
De auto die betrokken was bij het ongeval is na de aanrijding weggereden. De politie kijkt uit naar het voertuig, waarvan het kenteken bij hun bekend is.

- Advertisement -

Gerelateerd