Politie publiceert beeld van inbrekers Sluisjesdijk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie is op zoek naar drie verdachten van een inbraak in een verzamelgebouw aan de Sluisjesdijk. De inbraak vond plaats in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 augustus. De politie publiceert vandaag bovenstaande foto in de hoop dat mensen ze herkennen.

Uit het onderzoek naar de beelden is gebleken dat het om drie verdachten gaat die betrokken waren. Rond 00.30 uur kwam een donkerkleurige auto het terrein op en werd de toegangsdeur met geweld opengebroken.

Nadat de inbrekers binnen waren, vernielden zij in ieder geval één camera en doorzochten zij vervolgens verschillende ruimtes, waaronder een kantoor. Hier werden kasten en lades opengetrokken en doorzocht. Diverse laptops en geld werden als buit meegenomen.

De verdachten verlieten na de inbraak het pand via dezelfde weg als zij waren binnengekomen.

Tips melden
De politie vraagt mensen die bruikbare informatie hebben voor het politieonderzoek om contact op te nemen. Ook als mensen de drie personen op de foto herkennen. Contact opnemen kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd