zondag, januari 24, 2021

Politie publiceert beeld van inbrekers Sluisjesdijk Rotterdam

Rotterdam – De politie is op zoek naar drie verdachten van een inbraak in een verzamelgebouw aan de Sluisjesdijk. De inbraak vond plaats in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 augustus. De politie publiceert vandaag bovenstaande foto in de hoop dat mensen ze herkennen.

Uit het onderzoek naar de beelden is gebleken dat het om drie verdachten gaat die betrokken waren. Rond 00.30 uur kwam een donkerkleurige auto het terrein op en werd de toegangsdeur met geweld opengebroken.

Nadat de inbrekers binnen waren, vernielden zij in ieder geval één camera en doorzochten zij vervolgens verschillende ruimtes, waaronder een kantoor. Hier werden kasten en lades opengetrokken en doorzocht. Diverse laptops en geld werden als buit meegenomen.

De verdachten verlieten na de inbraak het pand via dezelfde weg als zij waren binnengekomen.

Tips melden
De politie vraagt mensen die bruikbare informatie hebben voor het politieonderzoek om contact op te nemen. Ook als mensen de drie personen op de foto herkennen. Contact opnemen kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Related Articles

Politievoertuig betrokken bij aanrijding Erasmusbrug Rotterdam

0
Rotterdam - Agenten van de eenheid Rotterdam zijn afgelopen nacht betrokken geraakt bij een ongeluk...

Onderzoek naar brand in lege kamer verpleeghuis West-Varkenoordseweg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie en brandweer zijn een onderzoek gestart naar een onverklaarbare brand in...

Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding Denenburg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft afgelopen nacht rond 03.00 uur op het Denenburg in Rotterdam...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg