Bestuurder van scooter zwaargewond na aanrijding Burgemeester Bakkerlaan Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – De bestuurder van een snorscooter is vrijdagavond omstreeks 17.45 uur zwaargewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Burgemeester Bakkerlaan in Capelle – Schollevaar. De automobilist zag de scooterrijder over het hoofd.

Omdat er mogelijke sprake was van een beknelling werd de brandweer en het Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd. Ter plaatse bleken wat hand en spandiensten voldoende. De brandweer werd afgemeld. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Of het om een man of een vrouw gaat is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd