donderdag, december 2, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Grote brand in oude loods Amnesty Internationallaan Hellevoetsluis

- advertentie -

Hellevoetsluis – In een oude loods aan de Amnesty Internationallaan in Hellevoetsluis heeft omstreeks 03.00 uur een grote brand gewoed. Het pand werd al deels gesloopt, de brand verspreidde zich snel via het plafond naar andere garageboxen.

De brandweer is een geruime tijd bezig geweest met het bestrijden van de brand. De oude loods gaat na het blussen zo snel mogelijk tegen de vlakte om er zeker van te zijn dat alle brandhaarden zijn geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -