donderdag, juni 30, 2022
16.5 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Grote brand in oude loods Amnesty Internationallaan Hellevoetsluis

- advertentie -

Hellevoetsluis – In een oude loods aan de Amnesty Internationallaan in Hellevoetsluis heeft omstreeks 03.00 uur een grote brand gewoed. Het pand werd al deels gesloopt, de brand verspreidde zich snel via het plafond naar andere garageboxen.

De brandweer is een geruime tijd bezig geweest met het bestrijden van de brand. De oude loods gaat na het blussen zo snel mogelijk tegen de vlakte om er zeker van te zijn dat alle brandhaarden zijn geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -