Tientallen kogels afgevuurd op bedrijfspand in Nesselande Christa Ehrlichhof Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Op een bedrijfspand gelegen aan de Christa Ehrlichhof in Rotterdam Nesselande is afgelopen nacht omstreeks 04.00 uur tientallen malen beschoten. Er zou mogelijk gebruik zijn gemaakt van een automatisch vuurwapen. Het gaat om een pand waar sinds kort een auto verhuurbedrijf zit gevestigd.

Politieagenten gingen ter plaatse na een melding van buurtbewoners, eenmaal ter plaatse werden er voor de deur tientallen hulzen aangetroffen. Een ruit van het pand was compleet doorzeefd. Tijdens de zoektocht naar de verdachten werd er op dr A20 doormiddel van een BTGV Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten een man aangehouden. Hij bleek er niets mee te maken te hebben.

Op de A20 werd een leeg voertuig aangetroffen door de politie, deze is in beslag genomen. Forensisch medewerkers hebben bij het pand alle sporen veiliggesteld. Het wapen waarmee is geschoten is vermoedelijk een kalashnikov.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd