woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Twee kogelwerende vesten gestolen uit politiewagen in Rotterdam Delfshaven

- advertentie -

Rotterdam – Een nog onbekend aantal daders heeft in de Gijsingstraat twee kogelwerende vesten en twee maglites uit een politiewagen gestolen. De agenten hadden hun dienstvoertuig neergezet om te assisteren bij een medische noodsituatie.

De politie schrijft op Instagram dat men direct 112 moet bellen als de vesten opduiken of er vage figuren mee rondlopen. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben diverse sporen veiliggesteld en zullen nader onderzoek doen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -