zondag, januari 23, 2022
6.7 C
Rotterdam
zondag 23 januari 2022

Woning beschoten in Beverwaard Brandaanstraat Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam – Rond middernacht heeft op de Brandaanstraat in de Rotterdamse wijk Beverwaard een schietpartij plaatsgevonden. Een woning op de 1e etage werd één of meerdere keren beschoten. Door het schietincident sneuvelde een ruit waardoor een persoon in de woning lichtgewond raakte door rondvliegend glas.

Een persoon is ter plekke behandeld. In de woning waren meerdere jongeren aanwezig. De politie heeft de straat afgezet en doet onderzoek. Een onbekend aantal daders is gevlucht. De melding werd gemaakt door buurtbewoners.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -