zondag, januari 23, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 23 januari 2022

NOS: Kabinet gaat harde lockdown aankondigen

- advertentie -

Den Haag – Vanavond zal naar alle waarschijnlijkheid een ‘harde lockdown’ worden uitgeroepen. Dat hebben Haagse bronnen aan de NOS verteld.

Het zou betekenen dat alles dichtgaat op de essentiële winkels – zoals supermarkten – na. Ook zogeheten doorstroomlocaties, zoals musea en dierentuinen, gaan dicht. Scholen zullen naar alle waarschijnlijkheid ook dichtgaan. Het is niet bekend of dit ook voor het basisonderwijs zal gelden.

De bronnen verklaarden aan de NOS dat dit de maatregelen zijn die Premier Rutte vanavond vanuit het torentje bekend zou maken. De maatregelen zouden ook gelijk vanaf de nacht ingaan en tot 19 januari duren.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -