dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Drie gewonden na aanrijding Ravensweg Hellevoetsluis

- advertentie -

Hellevoetsluis – Op de Ravenseweg in Hellevoetsluis is donderdagmiddag een vrouw in een personenauto gewond geraakt nadat zij een frontale aanrijding had gekregen met een bestelbus. De vrouw raakte daarbij zwaargewond. De vrouw zou mogelijk bekneld zitten waarop er veel hulpverleners ter plaatse werden gestuurd.

De brandweer en het Mobiel Medisch Team ondersteunden het ambulancepersoneel, de vrouw is na bevrijding naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere personen zijn ook nagekeken . De bestuurder van de bestelbus raakte niet gewond. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto : Martijn de Bruijn
- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -