vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Slachtoffer fatale schietpartij Patrimoniumdwarsstraat is 26-jarige Vlaardinger

- advertentie -

Vlaardingen – De man die gisterenavond in de Patrimoniumdwarsstraat werd neergeschoten is een 26-jarige man uit Vlaardingen. De man werd door buurtbewoners op straat aangetroffen, in eerste instantie ging men uit van een reanimatiemelding, ter plekke bleek het slachtoffer een schotwond te hebben.

Tientallen hulpverleners hebben ter plekke gevochten voor het leven van de man, reanimatie mocht helaas niet meer baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie trof in de omgeving in de Potgietersstraat een man aan die voldeed aan het signalement. Direct werd de man gesommeerd zich over te geven, hij volgde instructies niet op waarop er een waarschuwingsschot werd gelost, toen ook dat niet hielp werd er gericht geschoten. De man raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Rechercheurs en Forensisch medewerkers van de politie zijn direct een grootschalig onderzoek gestart, de politie zet alles op alles om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen wat zich er precies heeft afgespeeld.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -