Woning verwoest door brand Maracas Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een woning aan het Maracas in Rotterdam is donderdagmorgen omstreeks 09.00 fors beschadigd door een brand. De brand greep snel om zich heen en zorgde voor flink wat rookontwikkeling, naastgelegen woningen moesten worden ontruimd. De bewoonster van de woning raakte gewond.

De vrouw is door ambulancemedewerkers naar het IJsselland Ziekenhuis gebracht. De brandweer had het vuur snel onder controle, hoe deze is ontstaan is niet bekend. Zodra de rook uit de andere woningen is verdreven mogen deze bewoners weer terug naar huis. De woning waar de brand heeft gewoed is onbewoonbaar. De brandweer gaat onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd