dinsdag, januari 25, 2022
3.2 C
Rotterdam
dinsdag 25 januari 2022

Woning verwoest door brand Maracas Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een woning aan het Maracas in Rotterdam is donderdagmorgen omstreeks 09.00 fors beschadigd door een brand. De brand greep snel om zich heen en zorgde voor flink wat rookontwikkeling, naastgelegen woningen moesten worden ontruimd. De bewoonster van de woning raakte gewond.

De vrouw is door ambulancemedewerkers naar het IJsselland Ziekenhuis gebracht. De brandweer had het vuur snel onder controle, hoe deze is ontstaan is niet bekend. Zodra de rook uit de andere woningen is verdreven mogen deze bewoners weer terug naar huis. De woning waar de brand heeft gewoed is onbewoonbaar. De brandweer gaat onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -