684 hennepplanten in woning Ebenhaezerstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een woning in de Rotterdamse Ebenhaezerstraat hebben politieagenten 684 hennepplanten aangetroffen. Naast de planten waren er ook 50 lampen geïnstalleerd. De situatie in de woning was ronduit gevaarlijk, er was flink geknoeid met de elektra. 

De woning is na het onderzoek direct geruimd, alle planten en apparatuur zijn vernietigd. Stedin heeft de stroom in het pand afgesloten. Hennepplantages in woningen zorgen voor zeer gevaarlijke situaties. Door het geknoei met elektra kan er brand ontstaan, doordat er veel brandbaar materiaal in de woning aanwezig is kan een brand zeer grote gevolgen hebben voor omwonenden.

Heeft u het vermoeden van een hennepplantage, neem dan altijd contact op met de politie. Hennepplantages zijn te herkennen aan warmte, en windgeruis van bijvoorbeeld de afzuiging. U kunt een melding maken via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd