dinsdag, januari 26, 2021

Automobilist zwaargewond na botsing met pijlwagen A20 Moordrecht (video)

Nieuwerkerk a/d IJssel – Een automobilist is afgelopen nacht zwaargewond geraakt na een botsing met een pijlwagen op de A20 tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht. Het slachtoffer reed in volle vaart op de pijlwagen en zat daardoor bekneld in zijn voertuig. Het wrak zelf kwam tientallen meters verderop pas tot stilstand.

De brandweer moest een deur verwijderen zodat ambulancepersoneel het slachtoffer uit de auto kon bevrijden. Na zijn bevrijding is hij met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De weg was vanwege het ongeval in de richting van Gouda volledig afgesloten.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk, wel vonden hulpverleners een lachgasfles in de auto terug welke nog stevig stond uit te dampen. Of het ongeval hierdoor is gebeurd wordt meegenomen in het onderzoek. De auto en de pijlwagen zijn rijp voor de sloop.

 

 

 

Related Articles

Wederom onrustig in Schilderswijk Den Haag

0
Den Haag - Ook in de Schilderswijk in Den Haag was het maandagavond weer onrustig....

Noodbevel in Gouda, groep raddraaiers steekt auto’s in brand

0
Gouda - Burgemeester Pieter Verhoeve heeft maandagavond twee keer een noodbevel afgegeven voor ongeregeldheden in...

Rellen in Rotterdam, politie zet traangas in en burgemeester Aboutaleb kondigt noodbevel af

0
Rotterdam - Rotterdam-Zuid is maandagavond veranderd in een oorlogsgebied nadat een groep van honderden jongeren...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg