maandag, januari 25, 2021

70-jarige vrouw overleden bij woningbrand in Gorinchem

Gorinchem -Zaterdagochtend 19 december is een vrouw (70) overleden bij een woningbrand aan de Prinses Margrietstraat.

Volgens de brandweer broedde het vuur op de benedenverdieping. Hulpverleners haalden de vrouw uit de woning en trachtten haar nog te reanimeren, maar dit mocht helaas niet baten. Het betreft de bewoonster van de woning.

Burgemeester Reinie Melissant kwam naar de brandlocatie en heeft zich laten informeren. Ook heeft de burgemeester haar medeleven betuigd aan de nabestaanden en omwonenden: “Het is vreselijk dat dit gebeurd is. Ik leef mee met de nabestaanden, familie en de omwonenden. Maar ook met de hulpdiensten”.

Onderzoek gestart
De oorzaak van de brand wordt door Team Brandonderzoek en Forensische Opspring gezamenlijk onderzocht. Daarbij wordt gekeken of er een relatie is met een melding eerder die ochtend in de naastgelegen woning. Onderzoek van de brandweer aldaar wees op een licht verhoogde CO, vermoedelijk afkomstig van de CV. Op dat moment was er geen indicatie van brand of gevaar voor andere woningen en is een CV-monteur gevraagd te komen.

Related Articles

Ongeregeldheden in Rotterdam-Zuid en Centrum, meerdere aanhoudingen verricht

0
Rotterdam - Een groep van in totaal zo'n 100 jongeren is maandagavond omstreeks 19.00 uur...

Auto te water door vergeten handrem Bermweg Capelle aan den Ijssel

0
Capelle aan den IJssel - Op de Bermweg is maandagmorgen een auto te water geraakt....

Beschietingen op woning mogelijk waarschuwing vanuit Criminele circuit Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den Ijssel - De politie houdt er rekening mee dat de beschietingen op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg