donderdag, januari 21, 2021

Meerdere vuurwapens, messen, zwaarden en vuurwerken aangetroffen in woning Rotterdam Oosterflank

Rotterdam – Agenten hebben gisteren vier personen aangehouden na de vondst van meerdere messen, vuurwapen, zwaarden, munitie en wat vuurwerk. De politie werd getipt door een anonieme melding en onderzocht vervolgens de melding die leidde naar een woning op de Genuaehof in Rotterdam Oosterflank.

Afgelopen vrijdagmiddag werd de woning binnengevallen, daar werden de wapens en munitie aangetroffen. Naast de wapen werden er ook nitraten en meerdere cobra’s aangetroffen. In de woning waren op dat moment een 59-jarige vrouw en drie mannen van 27, 33 en 61 jaar aanwezig, zij zijn aangehouden.

De politie doet nader onderzoek en komt hiervoor graag in contact met mensen die mogelijk informatie hebben die voor dit onderzoek relevant kan zijn. Heeft u informatie over de wapens, bijzonderheden rond de straat of woning of de aangehouden personen, neem dan alstublieft contact op met de opsporing van district Oost via 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem melden via 0800-7000 of via een vertrouwelijk gesprek met de TCI via 088 – 661 77 34.

Related Articles

Stroomuitval in jeugdgevangenis De Hartelborgt Spijkenisse

0
Spijkenisse - In jeugdgevangenis de Hartelborgt aan dr Borgtweg in Spijkenisse is woensdagavond de stroom...

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg