Meerdere vuurwapens, messen, zwaarden en vuurwerken aangetroffen in woning Rotterdam Oosterflank

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Agenten hebben gisteren vier personen aangehouden na de vondst van meerdere messen, vuurwapen, zwaarden, munitie en wat vuurwerk. De politie werd getipt door een anonieme melding en onderzocht vervolgens de melding die leidde naar een woning op de Genuaehof in Rotterdam Oosterflank.

Afgelopen vrijdagmiddag werd de woning binnengevallen, daar werden de wapens en munitie aangetroffen. Naast de wapen werden er ook nitraten en meerdere cobra’s aangetroffen. In de woning waren op dat moment een 59-jarige vrouw en drie mannen van 27, 33 en 61 jaar aanwezig, zij zijn aangehouden.

- Advertisement -

De politie doet nader onderzoek en komt hiervoor graag in contact met mensen die mogelijk informatie hebben die voor dit onderzoek relevant kan zijn. Heeft u informatie over de wapens, bijzonderheden rond de straat of woning of de aangehouden personen, neem dan alstublieft contact op met de opsporing van district Oost via 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem melden via 0800-7000 of via een vertrouwelijk gesprek met de TCI via 088 – 661 77 34.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Twee gewonden en vier aanhoudingen door twee schietpartijen op nog geen 200 meter van elkaar in Rotterdam-Spangen

Rotterdam, 24 mei 2024 – Vrijdagmiddag rond 17:15 uur vond een schietpartij plaats aan de Borgerstraat in de...

Straten en restaurant onder water na stortbui Stationsweg Heenvliet

Heenvliet - Tussen 14:00 uur en 14:30 uur trok er een flinke stortbui over Heenvliet en omgeving. Deze...

Fietser zwaargewond na ongeluk Treviso Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Donderdagmiddag 23 mei rond 18.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden.Het ongeval vond...

Man op klaarlichte dag beschoten in Rotterdam, politie zoekt twee verdachten

Rotterdam - Donderdag 23 mei is op klaarlichte dag een man beschoten op de Voltairestraat in Rotterdam. De...