Forse hennepkwekerij met 400 planten ontmanteld Zadkinerade Capelle aan den Ijssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Politieagenten hebben vrijdag 18 december een flinke hennepkwekerij in Capelle-Schollevaar aangetroffen. De politie kreeg een tip via Meld Misdaad Anoniem en ging op onderzoek uit. Dit leidde hen naar een woning aan de Zadkinerade.

De agenten troffen in eerste instantie niets aan, maar al snel bleek de kwekerij met ruim 400 planten verstopt te zitten in de kruipruimte van het huis. Er bleek sprake te zijn van stroomdiefstal en er waren zeer veel lampen aanwezig die voor kortsluiting of oververhitting en uiteindelijk brand kunnen zorgen.

- Advertisement -

De bewoner van het pand is aangehouden en zit inmiddels vast.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd