Politie zoekt getuigen van diefstal bij hotel in Dordrecht

Date:

Share post:

- Advertisement -

Dordrecht – Zondagavond 20 december is een man betrapt, nadat hij had ingebroken bij een hotel aan de Achterhakkers in Dordrecht. Hij wist te ontkomen met een geldbedrag. De politie zoekt getuigen.

Rond 23.05 uur ging de eigenaar van het hotel poolshoogte nemen, nadat hij een verdacht geluid hoorde. Aan de achterkant van het hotel stond hij plots oog in oog met een onbekende man, die bij het zien van de eigenaar direct wegrende, richting de Hoogt.

Het slachtoffer vermoedde meteen dat de man een dief was en rende hem achterna, maar de dader pakte een wapen. Toen het slachtoffer stopte en van schrik een stap achteruit deed, rende de dader opnieuw weg.

Het slachtoffer gaf niet op en zette opnieuw de achtervolging in en wist de man op de Hoogt vast te pakken. Opnieuw liet de dader het wapen zien, duwde slachtoffer omver en ging er op een bromfiets vandoor richting Sluisweg. Het slachtoffer bleef met meerdere schaafwonden achter. De dief nam een onbekend geldbedrag mee.

Signalement
De dader had lang, zwart haar, waarschijnlijk dreadlocks en had een lang, smal gezicht. Hij was licht getint en langer dan 1.80 meter. Hij droeg een zwarte jas en een trainingsbroek.

Getuigenoproep
Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Heeft u andere informatie of weet u wie de dader is? Bel dan met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd