zaterdag, mei 28, 2022
15.2 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Grote brand in woonflat mogelijk aangestoken Roer in Capelle aan den IJssel (video)

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – In een appartementencomplex aan het Roer in Capelle aan den IJssel heeft dinsdagochtend korte tijd een flinke brand gewoed. Bij de brand kwam veel rook vrij waarop werd besloten om het gebouw deels te ontruimen. De brand was ontstaan op de tweede verdieping en is vermoedelijk aangestoken.

Het gaat om een oud kantoorpand wat enkele maanden geleden is omgebouwd tot een appartementencomplex, het telt 55 woningen. In het appartementencomplex wonen voornamelijk jongeren. De brandweer heeft veel tijd nodig gehad om de etages die onder de rook stonden te ventileren.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand, vorige week was er al sprake van brandstichting. Toen was er in het trappenhuis tapijt in de brand gestoken. De politie houdt er ook nu sterk rekening mee dat de brand is aangestoken. De politie is op zoek naar een man met een zwarte rugzak.

Fotografie: Remco Gerritsen
© The Dutch Media Guys
© The Dutch Media Guys
© The Dutch Media Guys
© The Dutch Media Guys
© The Dutch Media Guys
© The Dutch Media Guys
© The Dutch Media Guys


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -