1213 kilo cocaïne in container met aluminium folie aangetroffen

Date:

Share post:

De Douane heeft maandag 21 december we een grote partij van 1213 kilo cocaïne aangetroffen in een container. De container was afkomstig vanuit Brazilië en was geladen met Krafpapier en Alum Foil. De container was op 17 december binnengekomen en werd maandag gecontroleerd, de drugs werden aangetroffen tussen de haspels met aluminiumfolie.

De geschatte straatwaarde van de drugs ligt op ruim 90 miljoen euro. De container was bestemd voor een bedrijf in Rotterdam. De Douane heeft niet bekend gemaakt of het bedrijf bij de invoer betrokken is geweest. Het HARC-team, een samenwerkingsverband van Douane, FIOD, Zeehavenpolitie en het Openbaar Ministerie in Rotterdam heeft de zaak verder in onderzoek. De drugs zijn vernietigd.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd