Liftmonteur opgesloten in lift Stationsplein Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Een liftmonteur moest woensdagmorgen door de brandweer worden bevrijd nadat hij boven op de lift met onderhoudswerkzaamheden bezig was en de lift nadat deze omhoog was gegaan niet meer naar beneden wilde. Je zou zeggen dat een liftmonteur niet zomaar opgesloten komt te zitten maar niets bleek minder waar.

Met wellicht enige schaamte besloot hij de brandweer te bellen omdat de lift echt niet meer in beweging kwam. De brandweer kwam ter plaatse en heeft met twee grote stukken redgereedschap het contragewicht weer beweging kunnen geven. De lift kon vervolgens weer zakken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd