39-jarige man neergestoken bij beroving in Vlaardingen; Politie zoekt getuigen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Een 39-jarige man uit Maassluis raakte woensdagnacht 16 december om 00:15 uur gewond bij een steekpartij aan de Kraanvogellaan in Vlaardingen. Zijn vriend, een 21-jarige man uit Vlaardingen, werd geslagen en beroofd.

De 21-jarige man wilde geld opnemen bij de pinautomaat aan de Kraanvogellaan. Daar kregen hij en de 39-jarige man het aan de stok met een groep van vijf tot zeven personen. Zij beroofden de één en staken de ander neer.

Na het voorval sloeg de groep op de vlucht. Bij aankomst van de politie waren de slachtoffers al op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan. De politie heeft tot zover bekend nog geen verdachten kunnen aanhouden en is daarom op zoek naar getuigen.

Getuigenoproep
De politie heeft al beelden van het incident veilig gesteld en met een aantal getuigen gesproken. Maar meer informatie is welkom, zo laat de politie weten.

Heeft u iets gezien? Weet u wat zich heeft afgespeeld? Kent u mensen die tot de groep belagers behoren? U kunt tips melden via 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd