zaterdag, mei 28, 2022
15.2 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

A20 richting Rotterdam afgesloten vanaf het Terbregseplein afgesloten na ongeval

- advertentie -

Rotterdam – De A20 is donderdagavond in de richting van Rotterdam vanaf het Terbregseplein tot aan de toerit Crooswijk afgesloten voor al het verkeer. Op de rijbaan ontstond een ongeval met twee voertuigen. Vanwege de vele brokstukken werd de weg afgesloten.

Een berger is hard bezig om de wrakken van de weg te halen. Hierna moet het wegdek nog worden geveegd. Er vielen ondanks de forse schade geen gewonden. Hoelang de afsluiting nog gaat duren is niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -