woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Bezoekers proberen drugs naar binnen te smokkelen in gevangenis De Schie Rotterdam en Hoogvliet

- advertentie -

Rotterdam – In zowel de Penitentiaire Inrichting De Schie in Rotterdam als de gevangenis in Hoogvliet hebben bezoekers donderdag geprobeerd drugs naar binnen te smokkelen en te overhandigen aan verschillende gedetineerden. De bezoekers in De Schie probeerden het onder het plexiglas door te schuiven maar werden betrapt door gevangenismedewerkers.

In Hoogvliet probeerde een bezoeker de drugs vastgenaaid in een kledingstuk te overhandigen. Bij controle van het kledingstuk werd het ontdekt. In de Schie ging het om 10 gram Hasj en in Hoogvliet om softdrugs. Om wat voor drugs het precies ging is niet bekend.

De bezoekers ( 25, 35 en 22 jaar) zijn aangehouden. De gedetineerde die het probeerde aan te pakken krijgen een sanctie opgelegd.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -