Flinke schoorsteenbrand van woning Wilgenoord Bodegraven

Date:

Share post:

Bodegraven – De brandweer is donderdagavond enige tijd bezig geweest met het blussen van een schoorsteenbrand aan het Wilgenoord in Bodegraven. De brandweer kreeg de melding binnen en schaalde direct op naar middelbrand vanwege de melding.

Ter plaatse bleek er sprake te zijn van flink wat rookontwikkeling vanuit de schoorsteen. De brandweer ging met een ladderwagen omhoog om van bovenaf de schoorsteen te vegen. De brandende deeltjes werd beneden opgevangen en buiten afgeblust.

In deze tijd van het jaar is er veel sprake van schoorsteenbranden. De meeste branden kunnen voorkomen worden door ieder jaar de schoorsteen te laten vegen. Zo voorkom je dat bijvoorbeeld oude vogelnestjes van de zomer in brand vliegen.

© Remco Gerritsen
© Remco Gerritsen
© Remco Gerritsen
© Remco Gerritsen
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd