18-jarige jongen belaagd en beroofd op Oudedijk in Rotterdam; Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van woensdag op donderdag 24 december is een 18-jarige Rotterdammer op de Oudedijk belaagd door een groep jongens die hem beroofden van zijn fiets en tas. De politie komt graag in contact met getuigen.

Rond 02.00 uur ’s ochtends fietst de jongeman op de Oudedijk als hij een groep jongens nadert. Als hij langs ze rijdt, duwen ze hem waardoor hij ten val komt. Ze sloegen hem meerdere keren tegen zijn gezicht en gingen ervandoor met zijn fiets, tas en muts.

- Advertisement -

Het slachtoffer belde bij een woning aan voor hulp. Deze rende nog achter de straatrovers aan. Ze lieten hierop de fiets en tas achter, maar vluchtten daarna elk in een andere richting.

Getuigenoproep
De politie komt graag in getuigen die iets hebben meegekregen van het incident of die de groep jongens op de Oudedijk of in de omgeving hebben gezien. Ook andere bruikbare informatie is welkom, zo laat de politie weten.

U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachte vrouw (45) van drugslab in snackbar Rotterdam weer op vrije voeten

Rotterdam - De politie heeft de vrouw van 45 jaar die afgelopen weekend werd aangehouden in het onderzoek...

Vliegtuigje komt naast de landingsbaan terecht Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam - Woensdagmiddag 19 juni is er een klein vliegtuigje van de landingsbaan geraakt tijdens, dit gebeurde terwijl...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Politie zoekt getuigen van steekpartij Spruytstraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdag- op zondagnacht rond 01.30 uur troffen agenten een gewonde man aan in een woning aan...