maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Capellenaar mishandelt agenten bij aanhouding Slaghekstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 36-jarige man uit Capelle aan de IJssel heeft afgelopen nacht twee agenten mishandeld tijdens zijn aanhouding. De agenten waren afgekomen om ruzie in een woning aan de Slaghekstraat in Rotterdam. De man had een hoofdwond opgelopen bij de ruzie met zijn vriendin en agenten wilde met hem in gesprek gaan. De man bleek niet voor rede vatbaar en besloot zijn woedde te uiten op de agenten.

De man trapte een van de agenten op zijn been en de andere agent raakte gewond aan zijn vinger. Uiteindelijk moest de agente gebruik maken van pepperspray. De man bleek uiteindelijk dronken te zijn. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Zijn vriendin wordt gezien hoofdwond van de man als verdachte gezien maar is niet aangehouden.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -