Vluchtauto crasht na achtervolging; A12 Gouda afgesloten

Date:

Share post:

- Advertisement -

Gouda – Op de A12 is ter hoogte van het Gouwe Aquaduct een gestolen auto klemgereden. De inzittenden sloegen hierna op de vlucht. Beide bestuurders zijn aangehouden en één van hen moest naar het ziekenhuis.

Agenten zagen een personenauto in de buurt van Delft rijden die als gestolen werd gesignaleerd. De agenten zetten de achtervolging in en meerdere eenheden sloten aan.

Ter hoogte van het Gouwe Aquaduct bij Gouda verloor de autodief de macht over het stuur en crashte, waarna de auto kon worden klemgereden. De inzittenden sloegen op de vlucht, maar werden al gauw aangehouden. Eén van hen is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

De A12 was net na Moordrecht in de richting van Utrecht afgesloten voor het verkeer vanwege politieonderzoek. Volgens een passant ligt er veel glas op het wegdek. Inmiddels is de afsluiting opgeheven.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd