Voortvluchtige Schiedamse drugscrimineel na bijna twee jaar gearresteerd

Date:

Deel bericht:

Schiedam – De Koninklijke Marechaussee heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 26 december een drugscrimineel opgepakt die al bijna twee jaar zijn gevangenisstraf probeerde te ontlopen.

Het gaat om Jaafar K. uit Schiedam die eerder al was veroordeeld tot vijf jaar celstraf. Toen hij zich in 2019 moest melden, kwam hij niet opdagen. Sindsdien miste elk spoor van de man.

- Advertisement -

De man zou samen met diverse familieleden verantwoordelijk zijn verschillende criminele activiteiten en een fors gedeelte van de drugshandel in de regio. De familie was een doorn in het oog van de autoriteiten, maar wisten hem uiteindelijk te veroordelen.

De man was een kleine twee jaar voortvluchtig, maar is vannacht toch opgepakt. Er is vooralsnog geen informatie bekend gemaakt waar en hoe dit is gebeurd. Ruurd, een Schiedamse brigadier, laat op twitter zijn blijdschap zien: “Je kan vluchten, maar je kan je niet verstoppen”.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...