dinsdag, juli 5, 2022
16.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Auto verwoest door brand Albrandwaardsedijk Poortugaal

- advertentie -

Poortugaal – Op de Albrandwaardsedijk in Poortugaal is in de nacht van zaterdag op zondag een auto verloren gegaan doordat deze in brand was gevlogen. Bij aankomst van de brandweer stond deze op een afgelegen stuk al helemaal in de brand.

De spuitgasten wisten de brandende Fiat Seicento snel te blussen. De politie heeft na het bluswerk een lint om de auto heen gespannen. Gezien de locatie van het voertuig denkt men dat er sprake is van brandstichting.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -