dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Omstanders redden fietser uit water Bredeweg Moerkapelle

- advertentie -

Moerkapelle – Op de Bredeweg is in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 04.45 uur een fietser te water geraakt. Omstanders zagen het gebeuren alarmeerden de hulpdiensten en gingen direct eerste hulpverlenen.

Bij aankomst van de hulpverleners was het slachtoffer die vermoedelijk door de harde wind te water is geraakt al uit het water. De opgeroepen brandweerteams en het Mobiel Medisch Team bleken niet nodig te zijn. Het slachtoffer is door ambulancemedewerkers behandeld.


Fotografie : Remco Gerritsen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -